вторник, 17 август 2010 г.

От старо-ново

Здравейте! Тази картичка трябваше да е за предизвикателството на Фуриите-"От старо-ново, рециклирай" , но заради повреденото ми, както знаете от предния ми пост USB не успях да кача картичката на време. Срокът за картичките изтече и затова ви показвам картичката сега:




Рециклираните неща в картичката са пайетите /Изпадаха от една рокля/ и парченца тъмносиня хартия, които използвах за рамката на картинката и долната част на картичката. Надявам се да харесате картичката и наистина много ме е яд, че нямаше как да я пусна в предизвикателството.

Хо-хо! Сиса

4 коментара:

~Gery~ каза...

Много закачлива картичка:) А тези сини обемни цветя са толкова хубави! :)

П.П. Моля те махни "Проверката с дума" от настройките в блога си, за да е по-лесно на коментиращите.

Усмивки!

Addii каза...

много е хубава!цветята са разкошни!

Irena каза...

прекрасна картичка.

Анонимен каза...

[url=http://www.pi7.ru/foto/1522-populyarnye-avto-prikoly-19-foto.html ]А во сколько месяцев у вас живот уже был заметен для окружающих? [/url]
Уважаемые дамы, прошу совета. На день рождения мне выдали презент в конверте))) собираюсь изтратить это на дорогие духи. Являюсь фанаткой духов. Но в последнее время замечаю, что покупаю духи и через неделю они мне надоедают. В результате, в данный момент не знаю какие выбрать.
Расскажите, пожалуйста, какими духами используете вы. Особенно в случае в случае если вы храните верность каким то одним духам.